Bel ons op : 06-42211856

Werkwijze

Een zorgeloze en stofarme verbouwing

Wanneer u timmerwerk nodig heeft of een van mijn andere diensten, dan kunt u gemakkelijk contact met mij opnemen door even te bellen.

Gesprek, offerte en werktijden

Tijdens het telefoongesprek maakt u uw situatie of probleem aan mij duidelijk, waarna ik een offerte voor u opmaak. Wij maken een afspraak voor een eerste bezoek. Bij het eerste bezoek kom ik bij u thuis om u te ontmoeten en uw probleem en/of idee met eigen ogen te kunnen zien.

Ik werk op maandag t/m zaterdag van 07.00u tot 17.00u. Spoedgevallen zijn bespreekbaar.

Klantvriendelijkheid en betrokkenheid

Ik vind het persoonlijke contact met mijn klanten erg belangrijk. Als professional is het aan mij de taak om mijn vakkennis in te zetten, maar ook zeker om betrokken te blijven bij de klant. Als dienstverlener en begeleider sta ik schouder aan schouder met de klant om mooi werk te kunnen leveren.

Zorgeloze verbouwing

Samen kijken we naar een handige aanpak van zaken: wat is het handigste moment om het werk te verrichten (dat kan bijvoorbeeld ook als u op vakantie bent) en welke ruimtes kunnen het beste in welke volgorde onder handen worden genomen? Het is bijvoorbeeld erg vervelend wanneer er aan uw woning wordt gewerkt en u op een bepaald moment niet meer naar het toilet kan, of als de verwarming tijdelijk niet werkt in de winter. Ik denk graag met u mee over de gemakkelijkste en prettigste oplossingen. Ik vind het belangrijk dat een verbouwing, verzorgd door mij, als zorgeloos wordt ervaren.