Bel ons op : 06-42211856

Portfolio

Nieuwe indeling met schuifdeur

Een project in een nieuwbouw huis. De huidige indeling was goed, maar niet ideaal. In de woonkamer met open keuken moest er veel loopruimte open blijven om de ruimte goed te kunnen gebruiken. Dit kwam door de plek van de deur naar de hal. Daarom wilde de klant graag de deur verplaatsen naar een stuk ongebruikte wand naast de keuken. Zo kon het vloer oppervlak beter worden benut en werd het woongedeelte er gelijk knusser door. Om dit te bereiken werd een er nieuwe opening gemaakt voor de schuifdeur en de huidige deur werd dichtgezet.Ook werd er een nieuwe deur gemaakt voor de inbouwkast. Zo werd er weer een geheel gecreëerd.  Vanuit de hal is het donkere schuifdeurbeslag te zien. Dit geeft een mooi contrast. Een mooi systeem mag gezien worden.

Gerelateerde Projecten