Bel ons op : 06-42211856

Over mij

Een timmerman die met u meedenkt, in oplossingen en gemakken

Ik ben Franc van Egmond, zzp´er en sinds januari 2016 zelfstandig eigenaar van Franc van Egmond Timmerwerken. Ik ben werkzaam sinds 2008 en heb sindsdien aan speciale projecten mogen meewerken. Hierdoor heb ik een specialisme kunnen ontwikkelen en zal ik complexe opdrachten nooit uit de weg gaan, maar juist met plezier aangrijpen.

Ervaring

Van 2008 tot 2010 heb ik gewerkt in de nieuwbouw. Vervolgens ben ik van 2010 tot 2015 werkzaam geweest in de restauratie bij Burgy. Burgy is toonaangevend in restauratiewerken binnen de Randstad. Hier heb ik veel kunnen leren over het laten functioneren van oude gebouwen in de hedendaagse (en toekomstige) tijd. Ik heb met Burgy onder andere renovatiewerk verricht aan kathedralen (Rotterdam) en monumentale panden aan Het Binnenhof (Den Haag).

Bij het werk aan dit soort panden heb je te maken met ingewikkelde ondersteuningsconstructies. Om de monumentale staat van het pand te behouden en toch geschikt voor modern gebruik te maken, moet je zorgen voor creatieve oplossingen. Dankzij dit werk ben ik dan ook zeer oplossingsgericht en vind ik het interessant om u, ook met moeilijke constructies, te helpen.

Bent u op zoek naar een timmerman die met u meedenkt, in oplossingen en gemakken, en maatwerk van hoge kwaliteit aflevert? Neem dan direct telefonisch contact met mij op.