Bel ons op : 06-42211856

Select a page:

8 januari 2018
Nieuw jaar met nieuwe kansen

Het is weer oud en nieuw geweest. Mijn bedrijf bestaat nu alweer 2 jaar. Ik heb heel veel verschillende werken mogen doen. Van het afwerken van nieuwbouw huizen tot restauratie projecten. Kleine klussen zoals een radiatorombouw en grote klussen zoals het invalide proef maken van een normale woning.
Het eerste jaar van een eigen timmermansbedrijf is spannend, maar nog enigszins werk zeker. Familie schakelt je in en vrienden. Ook de kennissenkring weet Franc van Egmond Timmerwerken te vinden. En daarna moeten anderen je bedrijf toch echt zelf vinden. Gelukkig mocht ik in het eerste jaar van mijn bedrijf al ondervinden dat ook mensen buiten de boven genoemde kringen contact met mij opnamen. In het tweede jaar mocht ik mijn klantenkring uitbreiden heb mooie projecten mogen doen.

Tegen al mijn klanten wil ik zeggen: Bedankt voor het vertrouwen wat u had in mijn werk. Bedankt voor de complimenten en de feedback zodat ik nog meer klantgericht kan gaan werken.

Op naar het derde jaar. Ik ga weer met frisse moed aan de slag met nieuwe projecten. Zowel klein als groot. Mijn wens is dat ik dit jaar wat meer dan de afgelopen tijd bij restauratieprojecten wordt gevraagd. Zoals elders op mijn site staat ben ik daar ook in gespecialiseerd. Oude panden zoals herenhuizen in oude glorie herstellen. Liefst met zoveel mogelijk behoud van het oude. Dat is waar mijn hart ligt.

Natuurlijk betekend niet dat ik andere projecten zoals bij renovatie of nieuwbouw niet zou willen doen. Ook dat is leuk werk en kan ik goed en netjes uitvoeren. Toch is het goed om een doel binnen je bedrijf te hebben zodat je weet waar je heen wilt. Zo kom je namelijk niet op de automatische piloot te staan. Op die manier blijf ik scherp en is het werk wat ik aflever elke keer weer goed verzorgt en afgewerkt.

Heb je voor dit jaar renovatie of restauratie plannen of is er onderhoud aan je huis nodig. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Franc van Egmond

 

Comments are closed.