Bel ons op : 06-42211856

Restauratie, renovatie en maatwerk

Complexe constructies en unieke meubelstukken

Restauratie en renovatie

Mijn specialisatie ligt op het terrein van restauratie- en renovatiewerk. Maar wat houdt dit precies in?

Restauratie is een complexe ontwikkeling, die dan ook enige tijd kan kosten. Een monumentaal gebouw moet geschikt blijven voor hedendaags en toekomstig functioneren. Het gebouw wordt als het ware geschikt gemaakt voor modern gebruik.

Bij renovatie wordt een ouder gebouw herstelt, heringedeeld en voorzien van moderne comfort: het wordt compleet nieuw leven ingeblazen. Als er bijvoorbeeld een moderne badkamer of keuken in een monumentaal pand wordt aangebracht, is er sprake van renovatie.

Ik heb veel geleerd over restauratie en renovatie in de tijd dat ik werkzaam was bij Burgy. Meer hierover leest u in Over mij.

Maatwerk

Ik lever naast het timmerwerk aan woningen en gebouwen ook maatwerk. In principe is al mijn werk maatwerk, omdat het op maat voor uw ruimte gemaakt wordt, maar onder maatwerk versta ik bijvoorbeeld ook meubelwerk. Dit betekent dat u een uniek meubelstuk in uw bezit kan krijgen.

Heeft u een speciaal idee voor een uniek meubelstuk? Of wilt u graag een uniek meubelstuk, maar weet u nog niet precies wat? Ook dan kunt u contact met mij opnemen.

IMG_0912     IMG_0916